Soproné a legjobb vidéki cukrászda!

Az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz TOP 7-es listáján a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda a listavezető.

Az idei Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz bejárta Magyarországot, hogy felkutassa azt a tizenöt legkiválóbb cukrászműhelyt, amik helyet kapnak a 2023-as toplistán. Már ezen a listán is ott találjuk a soproni Harrer Csokoládéműhelyt és Cukrászdát, de a külön összeállított vidéki listát Harrerék éllovasként vezetik.

Az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz TOP 7-es listáján a legjobb vidéki cukrászdák sorrendjében tehát a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda a listavezető, őket követi a Bergmann Cukrászdák (Balatonfüred), a Desszertem (Miskolc), a La Tène Desszertműhely & Kávéház (Badacsony), a Mónisüti (Gyenesdiás), a Nour – Art Of Desserts (Budaörs) és a Sakura Cukrászda (Nagymaros).

Az ország tíz legjobb cukrászda pedig az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz szerint: a Málna The Pastry Shop (Budapest), Auguszt József Cukrászdája (Budapest), Bergmann Cukrászdák (Balatonfüred), Chouchou (Budapest), Desszert. Neked formációk (Budapest), Gerbeaud Café (Budapest), Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron), Matild Grand Cafe (Budapest), Nour – Art Of Desserts (Budaörs), The Ritz-Carlton Budapest.

Az osztrák Harrer cukrászdinasztiát - ha máshogy nem névről - mindenki ismeri a környéken, a szakmában viszont az egész világon. Már négy generáció óta kényeztetik vendégeiket a legkülönbözőbb édes finomságokkal. Karl Harrer egykor Ausztria legfiatalabb cukrászmestere volt, versenyzett Kanadában, Japánban és Szingapúrban, az elmúlt években pedig csokoládéival arat sikereket és szerez érmeket a legrangosabb világversenyeken. A Harrer csokik csodás csillagairól például itt írtunk ...

Soproni üzletét Karl Harrer 1995-ben nyitotta, a csokoládéműhely pedig 2009 óta üzemel nagy népszerűség mellett. A magas minőségű Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda hűen képviseli azt a szemléletet, amely a tudáson, a tapasztalaton és a kiemelkedő színvonalon alapul. A Harrer cukrászati termékek széles skálájában éppúgy megtalálhatóak a mindenki által ismert és kedvelt sütemények, mint a kicsit különlegesebb, merészebb kreációk is. A friss, ínycsiklandó édességet követően pedig igazán jólesik egy aromás presszó kávé vagy egy különleges teakompozíció. Harrer cukrászda több is van Sopronban, de működik az ausztriai Nagymartonban (Mattersburg) is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű