Szentkirályi Alexandra: "örülök, hogy a kampányom sikeres volt"

Megszólalt a Fidesz ex-főpolgármesterjelöltje.

Írásban kereste Blikk Szentkirályi Alexandrát azután, hogy péntek reggel bejelentette, visszalép a főpolgármester jelöltségtől.

A portál kíváncsi volt arra, miért döntött végül a visszalépés mellett, hogyan érintette őt és aktivistáit a döntés, mivel tölti majd a fennmaradó napokat a kampányig, milyen tervei vannak a jövőre nézve, egyeztet-e Vitézy Dáviddal, illetve segíti-e majd a Fidesz a volt államtitkár kampányát.

Szentkirályi a kérdésekre egyebek mellett a következőt írta:

"A kampány nem ér véget. Mára világossá vált, hogy valódi esély van leváltani Karácsonyékat. Ez a változás azonban csak úgy lehetséges, ha nem oszlanak meg a változásra szavazók. Le kell váltanunk Karácsony Gergelyt, és ki kell szabadítanunk a várost Gyurcsányék fogságából. Nagyon örülök, hogy a kampányom olyan sikeres volt, hogy a változás karnyújtásnyi közelségbe került."

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet