Szolidaritási fáklyás felvonulásra várnak mindenkit a soproni pedagógusok

Tanár nélkül nincs jövő! – ezt üzeni március 15-én este a békés, pártpolitikától mentes soproni demonstráció.

Oktatókat, pedagógusokat, szülőket, diákokat és társadalmi ügyekre érzékeny polgárokat várnak szolidaritási felvonulásukra a Sopron és Környéke Pedagógus Összefogás tagjai.

Március 15-én, szerdán a Petőfi téren lesz a gyülekező 18 órakor, innen indulnak a résztvevők a Széchenyi téren és Várkerületen át az Előkapuhoz, a Tűztoronyhoz.

Az eseményen – mások mellett – beszédet mond Neubauer Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének Győr-Moson-Sopron vármegyei elnöke. Jelenlétével támogatják a demonstrációt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének küldöttei is.

A rendezvény – amelynek üzenete egyben a szlogene is: Tanár nélkül nincs jövő! – békés, pártpolitikától mentes. A szervezők kérik, a résztvevők ebben a szellemben segítsék a közös célok elérését!

A demonstráción a szervezők – korlátozott számban – biztosítják a fáklyát, de kérnek mindenkit, a balesetek elkerülése érdekében ne vigyenek saját fáklyát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet