Természetközeli kertekről a könyvek között

A soproni Cédrus KÖNYVrakTÉRben olyan kérdésekre kaphat választ, mint hogy mit ültessünk városi kiskertünkben, melyik növények érzik jól magukat egymás mellett vagy hogy mi az a permakultúra.

Németh József természetvédelmi mérnök október 20-án, pénteken 18 órától Természetközeli kertek címmel tart előadást a soproni Cédrus KÖNYVrakTÉRben (Bünker köz 2.). Szó esik majd a természetközeli dísz- és haszonkertek műveléséről, az eddig elvégzett munkákról és tapasztalatokról is.

Mit ültessünk, hogy megmaradjon? Milyen megoldások lehetnek a klímaválság idején? A talaj fontossága és kezelése. Mi az a permakultúra? Mit mivel ültessünk? Színek, formák alakzatok - néhány téma a sok közül, amik szóba kerülnek az előadáson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra