Nem állt meg az élet a Shotokan Tigrisek SE háza táján

A Shotokan Tigrisek SE a vírus miatt sem állt meg. Tovább dolgoznak rajta, hogy a korlátozások alatt és a feloldásuk után is aktív sportélet legyen.

Két versenyzőnk már a negyedik fordulóra készül az online karate versenyen. Halász Kornél jelenleg kategóriája első helyén áll, bár most már nehezebb feladat vár rá, mivel korosztályt váltott és már az idősebbek között kell bizonyítania. Gáncs Nóra minden héten szebben versenyezve harmadik helyen áll a ranglistán a korosztályában.

A pályázatoknak köszönhetően a korlátozások feloldása után a sportegyesületnek lehetősége lesz arra, hogy tagjaiknak illetve a hozzájuk csatlakozóknak több hónapon keresztül díjmentes edzési lehetőséget biztosítsanak, amennyiben ezt az anyagi helyzetük megkívánja. Ezzel azt szeretnék biztosítani, hogy ne hagyják abba a sportot azok a gyerekek és felnőttek, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek.

A Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázatán elnyert összegből közös túrát szerveztünk volna amit a jelenlegi intézkedések mellett nem lehet megtartani. Egyeztetve a pályázat kiírójával módosítottuk a túra kiírását és május elejétől egyéni illetve családos túrázásra lesz lehetőség. Kötelező útvonal nem lesz, de szeretettel ajánljuk mindenkinek az áprilisban elmaradt Soproni TÁVlatok túra és futóverseny távjait.

Minden túrázó, aki bármilyen távot az aktuális korlátozó intézkedéseket betartva teljesít és erről egy fotót beküld nekünk elektronikus úton egy fát vihet haza a pályázatban elérhető keret erejéig. A fa elültetésének segítéséhez egy kis videó is készült, amely elérhető lesz a www.stse.hu weboldalon vagy facebook oldalukon május 1-én.

Idén is sikeresen pályázatunk a Visegrádi Alap pályázatán így novemberben újra nemzetközi karate edzőtábornak ad otthont Sopron. Tavaly cseh, lengyel és osztrák karatésok jártak nálunk. Idén Szlovákiából is érkeznek majd. Pénteken és szombaton edzőtáborozási lehetőség lesz, vasárnap pedig verseny, ahol megpróbálhatják alkalmazni az tanultakat. Edzőknek és bíróknak továbbképzési lehetőség is lesz. Mivel az idei téma a kumite (küzdelem) így nem csak a shotokan karatésokat, hanem bárkit szívesen látunk aki WKF (olimpiai) szabályrendszerben versenyez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport