Tűz volt Sopronban, az Árpád utcai áruházban

Amíg a tűzoltók dolgoztak, az Árpád utcában és a Papréten lezárták a forgalmat.
Tűz volt egy kereskedelmi egység helyiségében Sopronban, az Árpád utcában. A soproni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral elfojtották a lángokat. A munkálatok idejére az Árpád utcában és Papréten lezártják a forgalmat - közölte a katasztrófavédelem.

A soproni tűzoltók átvizsgálták az épületet, elvégezték az utómunkálatokat, és a nagy füst miatt kiszellőztették az épületet. A lángok a kínai áruházban keletkezett, szerencsére nem sérült meg senki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek