Újra összeáll a Hungária együttes

28 év után, 2024 nyarán adnak újra koncertet.

28 év után, 2024. június 1-jén a Puskás Arénában tér vissza a Hungária együttes - jelentette be vasráanap délelőtt a Retró Rádióban a zenekar négy korábbi tagja.

"Olyan felelősség előtt áll ez a zenekar, mert várnak tőle valamit. Nagyot várnak tőle. Azt várják tőle, amit esetleg nem is láttak, de az álmaikban ott volt. És nekünk ezeket az álmokat meg kell valósítanunk. Ez a felelősség" - mesélte Szikora Róbert , aki mellett ott lesz Fenyő Miklós , Dolly és Nova, vagyis Novai Gábor is.

Mint kiderült, a jegyértékesítés néhány nap múlva indul, a koncert pedig a "Most vagy soha" címet viseli majd.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra