Az egyik legjobb Legyen Ön is Milliomossal emlékezik Vágó Istvánra az RTL

Ebben játszik többek között Bajor Imre, Havas Henrik és Gálvölgyi János is.

Műsorváltozást jelentett be Vágó István halála miatt az RTL - derült ki a csatorna tévéműsorából. Ezek alapján vasárnap este hét órától a Legyen Ön is Milliomos Heti heteses különkiadása lesz látható a tervezett film helyett.

Az adás azért is számít különlegesnek, mert Vágó mellett feltűnik benne a 2014-ben, szintén váratlanul elhunyt Bajor Imre. A különkiadás eredeti, 2001-es vetítése a Legyen Ön is Milliomos történetének egyik legnézettebb adása volt, akkor több millióan látták.

Vágó István múlt szombaton, 74 évesen hunyt el . A kvízmesterre emlékezve korábban több médium is műsorváltozást jelentett be, ehhez csatlakozott most az RTL is.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra