Versdélután Harkán, "saját költővel"

Szabó Károly volt polgármester verses krónikásává vált a településnek.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 21-én, vasárnap 16 órakor , versdélutánt tartanak a harkai Kultúrházban. A rendezvény érdekessége Harka szerencsés helyzete: a falunak ugyanis "saját" költője van Szabó Károly volt polgármester személyében.

A volt faluvezető versei mind valós eseményekhez köthetők, sőt, a harkaiak fotóiból készült falinaptárba a képekhez külön "pársorost" is ír már évek óta. Ezen a versdélutánon nem csak felolvassa a verseit, hanem beszél születésük körülményeiről is.

Harka központja madártávlatból Takács Gábor felvételén.
Harka.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra