Zöldváros Családi Nap Sopronban

A program fókuszában a modernkori városi polgár természethez fűződő viszonya áll.

Sopron önkormányzata és az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. Zöldváros Családi Nap címmel tartja szombaton tíz órától tartja rendezvényét a papréti zsinagánál. A program fókuszában természeti környezetünk védelme, a hulladék felelős és környezettudatos kezelése, valamint a modernkori városi polgár természethez fűződő viszonya áll. A rendezvényen az STKH szakemberei rengeteg érdekességgel, fontos tudnivalóval, azonnal hasznosítható tudással és szakértő válaszokkal várják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt, akik a gondolatébresztő, kötetlen beszélgetések mellett játékos feladványokon, grafikai kiállításon, valamint interaktív programokon keresztül is megismerkedhetnek a fenntarthatóság legkülönfélébb lehetőségeivel.

A rendezvény ingyenes, szabadon látogatható, a programokhoz a résztvevők bármikor csatlakozhatnak kötetlen formában délelőtt tíz és délután négy óra között.

A „Zöld Város” programsorozat keretein belül fenntarthatósági grafikai pályázatokat is meghirdettek a helyi általános- és középiskolás diákok számára. Ennek díjátadóját ugyancsak szombaton, a Családi Nap keretein belül tartják, 14 órakor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra