A Mély út nem mélyül tovább

Olvasói fotók a soproni útépítésről.

Míg Sopron egyik fele alig várja, hogy elkészüljön, a másik fele - nyilván akik használták és ismerték - még siratja a Mély utat. Újabb olvasói fotókat kaptunk az építkezésről.

Mély út: nevéhez illőn mély.
Olvasó
Teljes átalakulás.
Olvasó

Mint azt már többször írtuk: az M85 autóút Sopron-kelet – Fertőrákos csomópont közötti szakaszának fejlesztése keretében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházában épül a Sopron belterületét is érintő, 8527 jelű Fertőrákosi út új nyomvonala, a Pozsonyi út és a 84. sz. főút között, a Szent Mihály-temetőt megkerülve, a jelenlegi Mély út nyomvonalához igazodva. Az egykor fákkal benőtt, hangulatos utat fel kellett áldozni a nagy forgalom levezetésére.

Nem ismerne rá az útra, aki tavaly járt erre.
Olvasó
A kényelem ára. Az új útért áldozatot kellett hozni.
Olvasó

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek