Újabb étterem zár be, pedig sok soproni is kedvelte

Búcsúzik a fertőrákosi Noah is. Egyre hosszabb a Sopronban és környékén bezáró éttermek sora.

"Hosszú mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy a kialakult jelenlegi gazdasági helyzet és a drasztikusan megemelkedő bérleti díj miatt Noah Éttermünket augusztus 21-től véglegesen bezárjuk" - írja a fertőrákosi étterem csapata a közösségi oldalukon.

Különösen szomorúvá teszi a bejegyzést az, hogy ők már a sokadikak a soproni és környékbeli bezáró éttermek sorában, a vallomásuk pedig tényleg szívfacsaró:

"Az álmunk volt ez az étterem..."
Noah

"Az álmunk volt ez az étterem és úgy is álltunk hozzá, rengeteg energiát és pénzt fektettünk bele, hogy Fertőrákos színfoltja lehessünk! 10-12 családnak biztosítottunk megélhetést, melyet ezúton is hálásan köszönünk nekik, hisz nélkülük ez nem jöhetett volna létre! Minden vállalkozásnak időben el kell gondolkodnia, hogy mi mit ér meg, tudni kell kimondani nincs tovább, még ha azt nem is akarja. Rajtunk kívülálló okok miatt sajnos kénytelenek voltunk ezt a nehéz döntést meghozni. Köszönjük az együtt töltött időt, a sok szép emléket sosem feledjük!" - búcsúzik a Noah.

Az enyugat.hu korábban írt a Várker Café & Restaurant elköszönéséről , a Vadászkürt és a Puskás Söröző bezárásáról is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet