Farkas Ciprián lesz a kormánypárt polgármester-jelöltje Sopronban

Közben a soproni ellenzék is jelölteket mutatott be.

Megnevezte soproni jelöltjeit a Fidesz-KDNP a június 9-i önkormányzati választásokra - írta a cyberpress.hu . Gyakorlatilag bejött a jóslatunk, amit március elején tettünk .

A párt polgármester-jelöltje Farkas Ciprián lesz, aki már 2019-től vezeti a várost.

A Fidesz soproni jelöltjei
Forrás: Facebook / Farkas Ciprián

A képviselőjelölteknél sincs sok változás, egyetlen választókerületben indítanak új jelöltet, a többiben a 2019-ben is indult jelöltek indulnak.

Némi ellenzéki összefogás van a hűség városában

Közben Sopron főterén civil jelöltek mutatkoztak be Civil polgármesterjelöltként indul Sopronban Sovány Endre April 05. 18:02 , akiket a Momentum, az MSZP, és a Mindenki Magyarországa Mozgalom soproni szervezeteinek támogatnak.

Soproni ellenzéki jelöltek
Enyugat.hu

Polgármesterjelöltjük Sovány Endre, aki most már az ötödik a soproni polgármesterjelöltek sorában. A Mi Hazánk februárban jelentette be, hogy Horváth Gábort indítja, Jakál Adrienn a Párbeszéd és a DK közös jelöltje, a Jobbik Reisch Gábort indítja.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet