Nem hagyják szó nélkül a soproniak?

Fejezzük ki együtt tiltakozásunkat a város értékeinek elárulása ellen – ezzel hívja a soproniakat pénteken a GYIK Rendezvényközpont elé az ellenzék.

Nem pártrendezvény, nem lesz pártlogó és politikai üzeneteket sem akarnak átadni, viszont a rendezvény szervezői szeretnék kifejezni egyet nem értésüket a Russ-villa és a GYIK Rendezvényház eladásával kapcsolatban. „A mondj nemet a kiárusításra!” szlogennel meghirdetett programhoz várják a soproniak csatlakozását is pénteken (február 3-án) 16 órakor a GYIK előtt (Ady Endre út).

Ez a város vagyona, vagyis a miénk! – hangsúlyozzák a szervezők.

Enyugat.hu

„Ez a város vagyonának kiárusítása. Két olyan ingatlan eladásáról van szó, ami fontos a soproniaknak” - mondja a rendezvény ötletgazdája Jakál Adrienn képviselő.

Az enyugat.hu is megírta, a rendkívüli közgyűlésen a fideszes többségű testület úgy döntött, pályázatot ír ki a Russ-villa és a GYIK Rendezvényház értékesítésére. Utóbbit 2019-ben 300 millió forint uniós támogatásból korszerűsítették, most 320 ezer forint négyzetméteráron új tulajdonosa lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet