Tűz volt egy pusztacsaládi melléképületben

A Fő utcában csaptak fel a lángok, amelyek a közeli lakóházra nem terjedtek át.

Kigyulladt egy melléképület szerdáról csütörtökre virradóan a Győr-Moson-Sopron vármegyei Pusztacsaládon, a Fő utcában. Az egyik helyiségben keletkezett tűz, amely nem terjedt át a tetőszerkezetre és a közeli családi házra. A helyszínre riasztott kapuvári és sopronkövesdi hivatásos, valamint iváni önkéntes tűzoltók a füst miatt arra kérték a ház lakóit, hogy zárt ajtók és ablakok mögött maradjanak az ingatlanban. A rajok megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd elfojtották a lángokat, és kiszellőztetik a melléképületet - tájékoztatott az esetről a katasztrófavédelem.

A sopronikövesdi tűzoltók is segítettek.
Katasztrófavédelem
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek