Izzott a kémény Csáfordjánosfán

Szerencsére senki nem sérült meg, időben beavatkoztak a tűzoltók.

Lerakódott korom izzott vasárnap este egy csáfordjánosfai családi háznál, a Rákóczi utcában. A répcelaki önkormányzati, valamint a répceszemerei és helyi önkéntes tűzoltók az égésterméket eltávolították a kazánból, a kémény teljes vonalát hőkamerával átvizsgálták. A tűzeset során nem sérült meg senki és lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - közölte a katasztrófavédelem. A ház lakóinak nem kellett elhagyniuk az ingatlant.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek