Az utas sérült az éjszakai balesetben Balfnál

Kidöntötte a táblákat, villanyoszlopnak ütközött, végül az árokban kötött ki kedden késő éjszaka egy autó Balf és Fertőboz között. A sofőr a saját lábán szállt ki a roncsból.

Lesodródott az úttestről, közlekedési táblákat döntött ki, beton villanyoszlopnak ütközött, majd árokba hajtott egy személyautó Sopron külterületén, a Balf és Fertőboz települések közötti 8518-as jelzésű út 21-es kilométerénél. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek hátsó ajtaját le kellett vágni, hogy ki tudják emelni az utast. A sofőr saját lábán hagyta el az autót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták kedden éjjel - közölte a katasztrófavédelem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek