Magyar kerékpártolvajokat fogtak Stájerországban

A rendőrség szerint az utóbbi évek legnagyobb betöréssorozatának elkövetői korábban már egyszer lebuktak Szentgotthárdnál.

A három magyar állampolgárságú elkövető a Kelet-stájerországi, Weizi, Gyanafalvi, Németújvári, Felsőőri és a Felsőpulyai járásban követett el lopásokat, összesen mintegy 200.000 euró értékben.

A rendőrség szerint többnyire társasházak pincéiből, garázsokból, melléképületekből loptak el elsősorban elektromos kerékpárokat. A háromtagú banda 37 éves tagja pedig már büntetett előélettel is rendelkezik, ráadásul nem is tartózkodhatott volna Ausztria területén.

Őt az egyik gráci büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A rendőrség szerint az utóbbi évek legnagyobb betöréssorozatának elkövetői korábban már egyszer lebuktak Szentgotthárdnál, júniusban a magyar rendőrök furgonjukban több, korábbi betörésből származó kerékpárt is megtaláltak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Jelentem