Országos premier: a soproni Handler megint bizonyított

Az országban elsőként tartották meg az új szakképzési rendszer szerinti faipari ágazati alapvizsgát.

Országos premier - fogalmazott a vizsgabizottság, hisz valószínűleg az országban elsőként tartották meg az új szakképzési rendszer szerinti faipari ágazati alapvizsgát a Soproni SzC Handler Nándor Technikumban - kaptuk a hírt.

A felnőttoktatásban az előzetes tapasztalatokra és a kontakt-online tanulási formák párosítása adta lehetőségre építve gyorsított ütemben zajlik a képzés. 22 felnőtt asztalos tanuló már november közepén bebizonyíthatta, hogy teljesítette a normál, nappali rendszer 9. évfolyamos követelményeit és tett sikeres faipari ágazati alapvizsgát. 11 hét alatt megtanulták és begyakorolták a faipari szakmák, különösen az asztalos szakma alapszerkezeteit, valamint azok kézi és gépi elkészítési módjait. Tehetségüknek és szorgalmuknak köszönhetően kimagasló, 80%-os osztályátlagú eredmény született. A csoport egyharmada készített 90%-nál jobb minőségű terméket. Gratulálunk nekik és a Handler faipari oktatóinak egyaránt!

Országos premier
visitor
Országos premier
visitor
Országos premier
visitor
Országos premier
visitor
Országos premier
visitor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Jelentem