Éjszaka tűz ütött ki egy kapuvári vendéglőben

Szombaton késő éjszaka valami begyulladt a konyhában.

Mintegy öt négyzetméteren lángolt egy vendéglátó helyiség konyhája Kapuváron, a Veszkényi utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és rövid időn belül egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Az épületben a tulajdonoson kívül még egy ember tartózkodott, akit az egységek hoztak ki, majd átadták a mentőknek. A munkálatok közben egy gázpalackot találtak, amelyet nem ért hőhatás - közölte a katasztrófavédelem ügyeletese.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek