Felborult egy autó Zsira és Sopronhorpács között

A helyszínen félpályán halad a forgalom.

Lesodródott az útról és a szántóföldön a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt a 8627-es úton, Zsira és Sopronhorpács között. A csepregi önkormányzati, valamint a sopronhorpácsi, a völcseji és az undi önkéntes tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen félpályán halad a forgalom - közölte a Katasztrófavédelem.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek