Hármas karambol az M1-es autópályán

A baleset Töltéstavánál történt.

Három gépkocsi karambolozott az M1-es autópálya 112-es kilométerénél, Töltéstava térségében. Műszaki mentés céljából a pannonhalmai hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, és egy autót áramtalanítottak. A járművek forgalmi akadályt képeznek - közölte a katasztrófavédelem .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek