Izzott a korom Újkéren

Két felnőttet és egy gyermeket rokonok fogadtak be, mert az eset után nem tudtak fűteni.

Kéményben lerakódott korom izzott tegnap reggel egy újkéri, Soproni utcai családi házban. A csepregi önkormányzati tűzoltók eltávolították az égésterméket a vegyes tüzelésű kazánból, majd hőkamerával a kémény teljes vonalát átvizsgálták. A tűz a kéményből a padlástérre és a tetőszerkezetre nem terjedt át. A család a fűtést más módon nem tudta megoldani, ezért a két felnőttet és egy gyermeket rokonok fogadták be – közölte a katasztrófavédelem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek