Kigyulladt egy ház Zala megyében

Három vízsugárral fékezték meg a lángokat a tűzoltók.

Tűz ütött ki egy ötven négyzetméteres hegyi hajlék tetőterében csütörtök hajnalban Pethőhenyén, a Cigánhegy hegyhát dűlőben – közölte a katasztrófavédelem.

Zalaegerszeg HTP

Mire a riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, a szomszédos ingatlan tulajdonosa kihozott két propánbutángáz-palackot az épület alsó részéből, így megakadályozva a robbanást, mivel a ház teljes terjedelmében égett.

Az áramtalanítás után a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megfékezték a lángokat, hőkamerával átvizsgálták a hajlékot, de további tűzre, füstre utaló nyomot nem találtak, így utána elvégezték az utómunkálatokat is a helyszínen.

Zalaegerszeg HTP

A tűz idején ketten tartózkodtak az ingatlanban, de időben elhagyták azt, így senkinek nem esett baja.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek