Lakástűzben meghalt egy középkorú nő Zalában

Oltás közben találták meg a holttestet a tűzoltók.

Szombat este érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy 110 négyzetméteres családi ház egyik szobája a Zala megyei Szentgyörgyváron. A 16 négyzetméteres szobában az ágy és a mellette lévő szekrény égett, a lángok pedig 1 négyzetméteren a födémet is elérték.

Keszthely HTP

Keszthelyről 3 tűzoltóautóval 11 hivatásos tűzoltó érkezett a helyszínre, valamint az alsópáhoki önkéntes tűzoltók 4 fővel érkeztek ki, így rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

A tűzoltók az épületből egy gázpalackot is kihoztak, amit visszahűtöttek, megelőzve ezzel egy robbanást.

Keszthely HTP

Oltás közben megtalálták egy középkorú nő holttestét a házban. Nem kizárt, hogy a tüzet ágyban dohányzás okozta, azonban a tűz pontos keletkezési körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek