Potyog a vakolat a soproni színház erkélyéről

A soproni színház a téli szezonban nem is üzemel, a 12 éve felújított épület erkélyéről viszont elkezdett potyogni a vakolat.

Nagyjából 12 éve már annak, hogy felújították a Soproni Petőfi Színház épületét. Most viszont a közösségi médiában kezdett terjedni pár fotó, mely szerint potyog a vakolat az erkély födémjéről.

A helyszínre érkezvén mi is tapasztaltuk, hogy igencsak hiányos már a vakolat, ami lepotyogott, annak viszont már nyoma sem volt. Helyette az erkély alatti részt körbeszalagozták, és egy figyelemfelhívó felirat is kikerült:

Az erkély csapadékvíz elvezető rendszerét és burkolatait – az időjárás függvényében – felújítjuk. Köszönjük megértésüket!

Enyugat.hu

Egyébként a Soproni Petőfi Színház egyelőre nem is üzemel, a városvezetés ugyanis „takarékossági” okokra hivatkozva a színházi előadásokat a téli szezonban áthelyezte a Liszt-központba.

Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem