A tűzoltóknak kellett segíteniük egy idős emberen, aki rosszul lett zalaegerszegi otthonában

Dugólétra segítségével jutottak be az ingatlanba.

Otthonában lett rosszul egy idős ember Zalaegerszegen, egy Erdész utcai családi házban csütörtökön reggel. A riasztott városi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével bejutottak az ingatlanba, ahol megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentőknek és besegítettek a mentőautóba is – közölte a katasztrófavédelem.

(Címlapképünk illusztráció.)

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Katasztrófavédelmi hírek