Zajlik a soproni városháza felújítása

Sopron 2020-as költségvetésének tervezete tartalmazta a városháza több részének felújítását is, többek közt az alagsori helységek felújítását, belső udvari nyílászárók cseréjét, energetikai korszerűsítést, valamint egy udvari lift tervezését és kivitelezését is. A szemfüles járókelőnek már feltűnhetett, hogy az utóbbi években több helyen is vakolatdarabok potyogtak a városháza homlokzatáról az útfelületre, így igencsak időszerűvé vált a rendbetétel. A Városház utca Szent György utca felé eső részén a homlokzat felújítása már elkészült, most a Fő tér felé eső részen dolgoznak a szakemberek.
Halad a soproni városháza felújítása
Halad a soproni városháza felújítása
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria