Egy hete kezdődött a Soproni Borünnep

Ki gondolta volna, hogy nem sokkal a SopronFest után lehet még ekkorát durrantani a városban. Pedig sikerült, a Soproni Borünnep megtöltötte az egész belvárost.

Ki gondolta volna, hogy nem sokkal a SopronFest után lehet még ekkorát durrantani a városban. Pedig sikerült, a Soproni Borünnep megtöltötte az egész belvárost, a Várkerületen a Lenck-átjárótól egészen a Színház utcáig értek az árusok, a hömpölygő embertömeg pedig élvezte az ingyenes koncerteket, a környék legjobb borait, meg persze a Food Truck Show gasztronómiai kínálatát.

Soproni Borünnep 2023
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria